За ръководители на екипи

Ако вие сте от средния мениджмънт – между изпълнителите и ръководството на компанията, на практика сте между чука и наковалнята. Получавате изисквания и от двете посоки, и всички искат от вас решения. Вместо да ги търсите сами, възползвайте се от опита ми.

Мога да ви бъда полезна, ако

Свържете се с мен

Ще поговорим, ще ви задам много въпроси, за да разбера вашата специфична ситуация и ще ви разкажа за моя опит в решаването на подобни задачи.

Обадете ми се

+359 892 247 606

Или ми пишете

krasteva.antonia@gmail.com

Ще ви предложа обучение - за вас или за вашия екип

За ефективна и ефикасна организация на работата

 • Описване на бизнес процеси, намиране загубите на ефективност, елиминиране на тези загуби, подобряване на процесите и въвеждане в ежедневната работа на екипите;
 • Определяне на ключови показатели за ефективност и ефикасност, изграждане на система за събиране на данни за получаване и следене на ключовите показатели;
 • Бюджетиране, планиране, подготвяне на инвестиционни решения, възлагане на задачи и проследяване на изпълнението, отчитане на резултатите и контрол на качеството на свършената работа.
 • Управление на проекти;
 • Приоритизиране и планиране на ежедневната работа, управление на времето и вниманието.

За мотивиран и ангажиран екип

 • Развитие на ръководните умения, като мотивиране за подобряване на резултатите, справяне с грешки и недобре свършена работа, периодична оценка на представянето;
 • Обучения на служителите за работа в екип и усъвършенстване на комуникационните умения;
 • Изнасяне на въздействащи презентации и говорене пред хора;
 • Управление на промяната;
 • Менторинг, коучинг и развитие на хората от екипа;
 • Провеждане на интервюта с кандидати за работа и подбор на правилните хора.

За дългосрочно лоялни клиенти

 • Управление на обслужването – създаване на прагматични стандарти на обслужване,  бонусни схеми, мотивиращи служителите, мерки за намаляване на стреса и прегарянето;
 • Комуникационни умения за обслужване, техники за изграждане на лоялност и продажби през обслужването;
 • Ориентация по клиента – адаптиране на процесите и екипната култура към потребностите на клиентите;
 • Справяне с трудни ситуации с клиенти.

Мои клиенти

Предпочитам фирмените обучения, за да се запозная подробно със спецификите на бизнеса и да адаптирам съдържанието спрямо конкретните потребности.

Все пак смятам, че за клиентите ми е полезно да обменят опит и с хора извън собствената си среда, да работят съвместно по практически задачи с колеги от други сектори, а и да завързват интересни познанства.

Затова няколко пъти в годината съм лектор на отворени обучения на Expert Events.

Отзиви от обучения

Най-много ми хареса интересният начин на водене на обучението, което те поглъща и те кара да вникнеш и разбереш още по-добре това, което Антония преподава.

Участник в обучение „Справяне с агресивни клиенти“, Групама България, 2022 г.

Антония Кръстева буквално „гори“ в комуникацията – невероятно добър лектор, който заразява с ентусиазъм и желание да се приложи това, за което говори.

Участник в обучение „Подобряване на административното обслужване“, Национален институт на правосъдието, 2022 г.

Практическа насоченост, екипен принцип на упражненията и балансирана теоретична част. Лектор с богат личен опит в ръководенето на екипи и конкретни примери от реалния живот. Един от най-полезните семинари, на които съм бил.

Участник в обучение „Лидерство по време на промяна“, СОФ Кънект, 2022 г.

Всичко беше синтезирано и обяснено на достъпен език. С практическите упражнения се разбираха новите неща. Беше Супер!! А примерите от реалния живот – priceless!

Участник в обучение „Управление на проекти“, Фрапорт България, 2018 г.

Намерете нещо полезно в блога

Някои умения се развиват и само с четене и прилагане на прочетеното. Затова прегледайте блога ми  с категориите Организация, Управление на хора, Обслужване на клиенти и Кариерно развитие.