Как да ви бъда полезна?

Ще се радвам да ви помогна да развиете потенциала си и да станете по-силни от конкуренцията.

Обичам работата си и подхождам към всяка нова задача с ентусиазъм и любопитство. Никога не работя по много проекти едновременно, за да мога да посветя на клиентите си цялото си внимание и енергия.

„Това, което виждате, е това, което получавате“ важи в пълна степен за мен. Работя сама и нямам нито сътрудници, нито администрация. На мен ми харесва да нося цялата отговорност за изпълнението на проектите, а клиентите ми са доволни, че не плащат за администрация и режийни.

Консултиране, обучение или и двете, зависи от вас

Универсална консултантска услуга няма, както няма и универсално лекарство.

За да видите най-подходящото за вас, изберете категория, която ви описва най-добре:

Ако не се откривате в нито една от трите категории или имате въпроси, свържете се с мен. Ще се радвам да поговорим и да потърсим заедно решение на вашата специфична задача!

Обадете ми се

+359 892 247 606

Или ми пишете

krasteva.antonia@gmail.com

Мотивационна реч

Подготвяте мероприятие и търсите човек, който да разкаже вдъхновяваща история? Да предаде определено послание и да подтикне хората да се развиват, и да постигат целите си?

Вижте как съм го направила аз и дали съм от вашата „кръвна група“.

Обадете ми се

+359 892 247 606

Или ми пишете

krasteva.antonia@gmail.com

Кариерен съвет или пробно интервю за работа

Някои решения в кариерата са тежки и мога да ви помогна с непредубедения си поглед и опита си. Погледнете блога, категорията Развитие и кариера или ми пишете.

Пробното интервю е най-добрата подготовка, когато искате да биете конкуренцията и да започнете желаната работа. Ще ви дам конкретна обратна връзка, за да се представите отлично на истинското интервю. 

Обичам да помагам на хора, които искат да се развиват и го правя безплатно. Пишете ми имейл с малко подробности и номера на мобилния си телефон. Ще ви се обадя или ще отговоря с имейл в рамките на един-два дни.

Пишете ми

krasteva.antonia@gmail.com